Indigo

Vis stort billede Tilføj
Indigo

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I det nordlige Steiermark i Østrig ligger Helianau, en kostskole for børn, der er ramt af en mystisk lidelse, Indigo-syndromet. Enhver, der kommer i nærheden af børnene, får kvalme, svimmelhed og voldsom hovedpine. Den unge matematiklærer Clemens Setz underviser på skolen og opdager en række uregelmæssigheder: Gang på gang bliver børn i underlige maskeringer kørt af sted i en bil mod et ukendt mål. Setz begynder at undersøge sagen, men langt kommer han ikke; han bliver nemlig afskediget fra stillingen som lærer. 15 år senere kan aviserne berette om en opsigtsvækkende retssag: En tidligere matematiklærer er blevet frikendt for et brutalt mord på en dyrplager.


Setz skaber en collage af historier og anekdoter om medicin, dyreforsøg og en sælsom udforskning af det 20. århundrede, krydret med referencer til populærkultur og suppleret med uddrag fra klassiske værker og sort-hvide illustrationer.
Clemens J. Setz har opnået kultstatus i mange lande. Hans anmelderroste novellesamling Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid udkom på dansk i 2014 (Vandkunsten).
Clemens J. Setz er født 1982 og uddannet matematiker. Han er også overtonesanger og en habil amatørtryllekunstner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Clemens J. Setz
Sideantal: 489
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Åse Eg
Originaltitel: Indigo
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 135 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 769 g
Udgivelsesdato: 05 Aug 2015
Oplagsdato: 05 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776953096

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk