Ind til nu - roman

Vis stort billede
Ind til nu - roman

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hun er midt i fyrrene og skuespiller. Med en stor karriere et lykkeligt liv og fine børn gode venner og styr på det meste. Men på trods af karrieremæssig succes og stjernestatus i mediernes verden også med en uklar og uformuleret drift mod forandring.
Først er det selvfølgelig ægteskabet der trænger til et kritisk eftersyn: Er det ikke dér noget skal laves om? Er det ikke manden den er gal med? Hans bestandige sidespring deres udbrændte kærlighed - behandler han hende ikke bare usandsynligt dårligt?
Romanen følger hende dag for dag i en turbulent uge. Den uge der går fra hun modtager beskeden om at hun skal hædres med en stor pris - til prisoverrækkelsen faktisk finder sted. En uge hvor hun tvinges til at revurdere det liv hun lever og har levet - og som ubønhørligt fører hende tilbage til sin barndoms ikke alt for rosenrøde verden.
Ind til nu er hverken chick-lit eller bekendelseslitteratur. Først og fremmest er det en roman om erindringer. Hvorfor erindrer man hvornår erindrer man har man brug for det? Hvad bruger man sine erindringer til nu og her? Og husker man overhovedet fortiden som den virkelig var?
Læs den og lyt til de sange der ledsager historien på den medfølgende CD indspillet og sunget af Tammi Øst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 142 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 256 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2008
Oplagsdato: 09 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733084

Sprog

Dansk

Ind til nu - roman Tiderne Skifter