Ilden vågner & Valget træffes

Vis stort billede
Ilden vågner & Valget træffes

219,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Da Catherine møder kærligheden første gang, er hun kun 17 år. Hun har altid følt sig anderledes og fremmed, men hvorfor virker den magnetiske Aiden så velkendt, selv om de aldrig har talt sammen? Og hvorfor ved hun altid, om han er i nærheden? Hele verden forsvinder, når han ser på hende, og hun må opgive at kæmpe imod forelskelsen i den fyr, som alle andre piger også vil have. Men kan man stole på én som ham?
Aidens intense blik vækker noget dybt nede. En skjult hukommelse om, hvem hun i virkeligheden er, og om det forfærdelige som skete engang, begynder at dukke op til overfladen. Hendes livs rejse begynder. En rejse, som leder hende gennem ukendte sider i sit eget sind, som afslører en glemt fortid, og som åbner en verden, der er så meget større, end hun troede.
Atlantidernes Arv er først og fremmest en kærlighedshistorie. Men det er også en fortælling i seks dele om mentale kræfter fra det tabte Atlantis, om at følge Sjælens kalden og vælge sin vej i livet, og om Lyset og Mørket i os alle sammen.
Denne bog indeholder både Ilden vågnerog Valget træffes, som er første og anden del i serien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katinka Maya Vår
Sideantal: 457
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Katinkamaya
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 715 g
Serie: Atlantidernes Arv
Udgivelsesdato: 05 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799543908

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Ilden vågner & Valget træffes Katinkamaya