Ikonen

Vis stort billede Tilføj
Ikonen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Ikonen er en usædvanlig spændingsroman skrevet af Nina Vad Holtum.
Lærke Lind er konservator, specialist i at restaurere gamle og værdifulde russiske ikoner. Hun elsker sit fag, og hun elsker sin mand Steen, som hun har været sammen med i over tyve år.
Hendes verden knuses, da Steen forlader hende. Midt i skilsmissen og en dyb personlig krise får Lærke en usædvanlig henvendelse: Det danske kongehus er kommet i besiddelse af en yderst sjælden ikon, der tilsyneladende stammer fra den russiske gren af kongefamilien, fra zar Nikolai II, der brutalt blev myrdet af bolsjevikkerne i 1918. Kan Lærke identificere den mystiske ikon?
Trådene flettes sammen i et medrivende drama, der bringer Lærke vidt omkring i jagten på ikonens sande – og blodige – historie, men også i jagten på sin egen identitet. Men hvad hun ikke ved er, at en person, for hvem ikonen betyder alt, følger hende tæt og bare venter på sin chance.
Lærkes før så trygge tilværelse ligger i ruiner, hendes fredelige arbejde er blevet til et spørgsmål om liv eller død. Hendes liv er som forvandlet, og hun beslutter sig for at handle – på en måde, der overskrider alle grænser.
Nina Vad Holtum, f. 1959, er udstillingsarrangør og kommunikationscoach. Hun har rødder i en kunstnerisk familie og har altid været fascineret af ikonmaleriet. Ikonen er forfatterens debutroman.
Clausen Publishinger et nyt dansk forlag, stiftet i 2013, med store drømme: Vi vil udgive bøger, som favner bredt og taler til mange læsere, både nu og i fremtiden. Vi er stolte over at kunne præsentere Ikonen som vores første udgivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Vad Holtum
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Clausen Publishing
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 452 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 06 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799725809

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk