Ideen om os - en storbyfortælling 2

Vis stort billede Tilføj
Ideen om os - en storbyfortælling 2

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

En julefest får følger for de fem storbyboere i romanen Ideen om os,som er en selvstændig fortsættelse af romanen Flokdyr. Virkeligheden overgår fantasien, da det urealistiske, men reelt mulige sker, og vennerne forsøger hver især at fortsætte, hvor de slap. Nogle af de indbyrdes relationer smuldrer, andre forstærkes – og nye, uventede fællesskaber opstår.


Omvæltningerne i det lille kontorfællesskab i indre København betyder nye tider for vennerne. Ella får mere selskab, end hun havde forestillet sig, og Victoria må kæmpefor at holde sammen på sig selv og familien. Jonathan forsøger fortsat at holde verden på afstand, mens Jens igen kaster sig ud i den indviklede kærlighed. Simone er forvirret. Arbejdsmæssigt går det slet ikke, og trodsigt forsøger hun at manøvrere i verden, der virker unødigt kompliceret.
Ideen om os er anden del af storbyfortællingen fra HOLMS SKRIVERIER. Romanen handler igen om storbymennesket i 30’rne, og denne gang kommer fællesskabet og relationerne under pres på en ny, men ganske naturlig måde i en tid, hvor familiemønstrene er i opbrud, og kærligheden synes ustyrlig.
Dorte Holm (f. 1968) forfatter, oversætter og underviser. Har udover Flokdyr udgivet romanerne I spænd og I tvivl (siden samlet under titlen Singleslinger). Driver til daglig driver forlaget HOLMS SKRIVERIER og underviser i engelsk sprog og litteratur i gymnasiet. Har desuden oprettet et forfatterværksted for unge forfatterspirer.
Læs mere på www.dorteholm.com

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Holm
Sideantal: 234
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Trefold
Originaltitel: Ideen om os
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Souvanni Asmussen
Udgiver: Holms Skriverier
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 308 g
Serie: En storbyfortælling
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799861323

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Ideen om os - en storbyfortælling 2 Holms Skriverier