I krig og kærlighed - eller da Taylot Swift var ved Gudenåen

Vis stort billede Tilføj
I krig og kærlighed - eller da Taylot Swift var ved Gudenåen

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Boris og Gerth er brødre. Boris er den utilregnelige, der ofte roder sig ud i problemer, mens Gerth er det stik modsatte. På trods af deres forskelligheder er de bedste venner. Gerth er 18 år og drømmer om at komme videre i livet, blive færdig med gymnasiet, flytte fra sin pinlige familie, forhindre Boris i at begå dumheder og allerhelst score Signe fra 1. g, som han er meget forelsket i.
En sommeraften i forældrenes sommerhus ved Gudenåen dukker uanmeldte personer op. Om morgenen ligger to mand døde i vandkanten og det efterlader familiens og ikke mindst Gerts liv i ruiner.
25 år senere er Gerth sammen med sin datter Trine på vej mod Samsø for med et par års forsinkelse at fejre sin 40 års fødselsdag. De rædselsfulde begivenheder 25 år tidligere styrer stadig hans liv og han har svært ved at gøre sig fri af dem. På vej til øen møder han personer fra fortiden og i ugen på Samsø føres han tilbage til den sommeraften, hvor hans og andres liv brutalt blev ændret, da han konfronteres med en overraskende oplysning. Med hjælp fra datteren Trine går det efterhånden op for Gerth, at han er nødt til at tænke på, hvad der virkelig skete i de timer ved Gudenåen, hvor to mænd mistede deres liv.
'I krig og kærlighed eller da Taylor Swift var ved Gudenåen' er en historie om grænseløs kærlighed, om had, om jalousi, om familieforhold og om alt virkelig er tilladt i krig og kærlighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Parbo
Sideantal: 451
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eget
Bredde: 130 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 549 g
Udgivelsesdato: 24 Mar 2016
Oplagsdato: 24 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793382343

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

I krig og kærlighed - eller da Taylot Swift var ved Gudenåen Eget