I hovedet på Bruno Schulz

Vis stort billede
I hovedet på Bruno Schulz

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I 1938 sidder den polsk-jødiske forfatter Bruno Schulz i sin kælder i søsterens hus i den lille by Drohobycz og skriver til den berømte forfatter Thomas Mann i Zürich. Han kan godt mærke at det bygger op til noget forfærdeligt i hans hjemland, ikke mindst fordi en grotesk, uhyggelig personage der kalder sig ’Thomas Mann’ er dukket op i byen. Bruno Schulz skriver et brev til den ægte Thomas Mann som han aldrig får sendt. I en stor apokalyptisk slutscene drager han – nøgen – af sted mod postkassen mens man i horisonten ser et rødt ildskær. I hovedet på Bruno Schulz opstår en apokalyptisk vision af det som skulle ske i de kommende år. Med efterord af Jørgen Herman Monrad og Judyta Preis. Tegninger af Bruno Schulz.


<> – WELT AM SONNTAG
Maxim Biller blev født i Prag i 1960, hans jødiske forældre udvandrede fra Sovjetunionen til Tjekkoslovakiet og senere til Vesttyskland. I 1980’erne studerede Biller litteratur. Hans litterære debut, novellesamlingen Wenn ich einmal reich und tot bin, blev i 1990 omtalt som “den jødiske litteraturs tilbagevenden til Tyskland”. Biller er blevet rost for sin blændende stil og hans bøger er oversat til adskillige sprog.
>>Biller skriver med en selvfølgelig, ikke-påtrængende elegance; ingen i hans generation af tysksprogede forfattere kan måle sig med ham. Hans novelle har verdenslitteraturniveau.<<– Spiegel Online

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maxim Biller
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originaltitel: Im Kopf von Bruno Schulz
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Judyta Preis, Jørgen Herman Monrad
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Batzer & Co. Roskilde Bogcafé
Bredde: 124 mm
Højde: 183 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 96 g
Udgivelsesdato: 28 May 2015
Oplagsdato: 28 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793209169

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

I hovedet på Bruno Schulz Batzer & Co. Roskilde Bogcafé