I Føderationens klør

Vis stort billede
I Føderationens klør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Engang i fremtiden vil den civiliserede verden være samlet i én føderation, der udgøres af gigantiske storbyer, metropoler. Sjælelige og ånde­lige erfaringer er uacceptable og søges udryddet via vaccinationer, som alle borgere skal have under deres opvækst.


Men én ud af hver 50.000 er immun over for vaccinen. Dette er tilfældet med Chloë. En ung, rebelsk pige på 17 år, der er smuk og har en stor filosofisk begavelse.
Uddrag af bogen
Jamie ser med himmelvendte øjne bort og ud på havneudsigten, mens han mærker skuffelsen og irritationen. Hvorfor helvede virker vaccinen ikke på hende? Og hun har endda fået en tredobbelt dosis. Han resignerer. Det nytter ikke noget, hun er håbløst sindssyg og står ikke til at redde.
Han tager en hurtig beslutning. Den sædvanlige i sådanne grelle tilfælde: Hun skal elimineres. Lad det blive allerede i morgen.
Om det er en sidste ære til en snarlig kommende afdød, eller det er, fordi han er betaget af hendes skønhed, ved han ikke. I alle tilfælde vælger han at gå ind på hendes sygdomsbillede ved spydigt og provokerende at fremføre: ”Her går vi almindelige mennesker rundt og bilder os selv ind, at vi nedstammer fra aberne, mens du i din uransagelige visdom ved, at det forholder sig lige omvendt. Berig os endelig med din indsigt, frøken Lawrence.”
Om forfatteren
Bill Elliot Eriksen er født i 1957 i Helberskov i Østjylland. Han er et menneske med en alsidig livserfaring som filosof, foredragsholder, lærer, komponist, buschauffør, globetrotter, projektleder, industriarbejder, far til tre og ægtemand. Og med denne debutroman også som forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bill Elliot Eriksen
Sideantal: 306
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900101

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

I Føderationens klør Mellemgaard