I én person

Vis stort billede Tilføj
I én person

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Året er 1955, og Billy Abbot er 13 år gammel og går på drengeskolen First Sister i Vermont i New England. Hans stedfar, Richard Abbott, der er lærer på skolen, står også for de tilbagevendende opsætninger af Shakespeare-stykker, som bliver en stor inspiration for Billy og hans senere forfattervirke. Gennem 50 år skildres Billys liv og udvikling: skoletiden og amatørteatret, den spirende seksualitet og mødet med det andet – og det samme - køn venskaberne og hans store fascination af litteratur.

Efter skolen rejser Billy til Europa på en dannelsesrejse og bliver så betaget af den europæiske livsstil og kultur, at han begynder at studere i Wien. Man følger Billy, hans venner og elskere, både i Europa og USA, op gennem årtierne, hvoraf 1980’erne især bliver skelsættende: den store aids-epidemi, som gjorde det af med så mange, kommer til at sætte sit præg på Billys liv.

‘I én person’ er en stærk historie om begær, hemmeligheder og seksuel identitet og ikke mindst et gribende portræt af en biseksuel mands ensomme kamp for at blive den person, han mener, han bør være.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Irving
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 164 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 983 g
Udgivelsesdato: 09 Aug 2012
Oplagsdato: 09 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711395530

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

I én person Lindhardt Og Ringhof