I den sidste regn

Vis stort billede Tilføj
I den sidste regn

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

En smuk og fængslende perle om de vigtigste ting i livet.


“I den sidste regn” har i sin svenske oversættelse foreløbigt solgt 60.000 eksemplarer og vakt begejstring hos de svenske læsere:
“En sjælelig og kropslig bevægelse, som ved et trylleslag. Man har ikke lyst til at blive færdig med at læse.” Michael Nyqvist, skuespiller
“En af de smukkest skrevne bøger, jeg længe har læst. Sprogligt er den vidunderlig at læse, og jeg suger dens visdom til mig. Det her en bog med passager, som jeg absolut ikke ønskede at glemme, så jeg læste den med en notesbog ved hånden.” Kulturbloggen
Janesh Vaidya har skrevet en smuk og fængslende roman med autobiografiske træk og et stærkt narrativ, som både overrasker og fascinerer læseren.
Fortælleren er på vej tilbage til sin landsby i Kerala i det sydlige Indien, hvor hans far ligger p. sit dødsleje. Han genkalder sin barndom og forholdet til bedstemoren, som var den person, der stod ham allernærmest. Forude venter en voldsom og ødelæggende regntid og en række hændelser, som for altid vil ændre hans livssyn og vække følelser hos landsbyens beboere, der længe har været fortrængt.
Bogen er gennemsyret af magiske og medrivende beretninger om menneskene i den lille smukke kystby i det sydlige Indien. Gennem det poetiske sprog og en intelligent, udfordrende tilgang udforskes en landsbys traditioner og tro og deres indflydelse på menneskers liv. Det er en stærk og farvestrålende skildring af en barndom, men også en roman om livsvisdom og kærlighed - til livet og til mennesker, selv efter døden.
En st.rk, unik fort.llestemme og en historie, der vil blive hos l.seren l.nge efter, den sidste side er vendt.
Janesh Vaidya er forfatter, underviser og l.ge, og praktiserer den holistiske behandlingsform ayurveda, som bruges inden for hinduismen og har r.dder flere tusind .r tilbage i indisk l.gevidenskab. Vaidya er f.dt i Kerala i det sydlige Indien, og blev som barn inspireret af sin bedstemors spirituelle og kunstneriske livssyn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Janesh Vaidya
Sideantal: 325
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 31 Aug 2015
Oplagsdato: 31 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603712

Sprog

Dansk