Hvor mangotræerne er tunge af frugter - Når lykken findes hvor man mindst venter det

Hvor mangotræerne er tunge af frugter - Når lykken findes hvor man mindst venter det Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Amalie er en ung succesfuld karrierekvinde som har fuldstændig styr på tilværelsen. Lige indtil hun må opgive sin livsdrøm om en FN-stilling i New York og i stedet sendes til Kampala, hovedstaden i Uganda. Afrika er ikke en del af Amalies fremtidsplaner, og hendes liv som hun kender det, falder fra hinanden. Men Amalie finder sin indre styrke frem. Hun beslutter sig for at tage udfordringen op og går på jagt efter en identitet i den nye og eksotiske verden. Træder ud i det ukendte. Forholdet til en kontroversiel oppositionspolitiker bliver både fatalt og forløsende …
”Hvor mangotræerne er tunge af frugter” er en roman om det man konfronteres med når man begiver sig ud i den store verden; om kulturchok, indblik og udsyn. Hvad der sker når livets vilkår ændres – selvvalgt eller uforskyldt; om at føle sig fortabt og at finde sig selv igen. Vi følger Amalies indre udvikling på en befriende direkte facon – ikke uden humor – og vi undres og fascineres sammen med hende. Alt sammen flettet ind i en historie spækket med politik, hed romantik og drama. Krydret med smukke beskrivelser af Afrika der går lige i hjertet. Som læser falder man for Afrikas forunderlige cocktail af brutalitet, glæde og skønhed.
Forfatteren har selv boet i Uganda, er lokalkendt i Kampala, hjemmevant i expat-miljøet og har blik for det politiske magtspil. Kirstine Magoola har begået en sanselig og meget troværdig beretning om mødet med Afrika.
Kirstine Magoola er cand.mag. i historie og statskundskab. I dag bosat i Bruxelles. Hendes karriere har været præget af det europæiske og internationale – ofte kombineret med en politisk vinkel. Har i en kortere periode arbejdet med politiske kampagner på Christiansborg. Kirstine rejste første gang til udlandet for mere end ti år siden og har siden blandt andet arbejdet i Europa-Parlamentet for tidligere MEP Lone Dybkjær, og på Europa-Kommissionens delegation i Uganda som politisk konsulent. I dag har hun sit virke som EU-specialkonsulent for et dansk regionskontor i Bruxelles.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Kirstine Magoola
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 410 g
Udgivelsesdato: 16 May 2013
Oplagsdato: 16 May 2013
Varefakta
Reference

b-9788792746368

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Hvor mangotræerne er tunge af frugter - Når lykken findes hvor man mindst venter det Muusmann'Forlag