Hvor blev du af Bernadette

Vis stort billede
Hvor blev du af Bernadette

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lovprisningerne vælter ind over denne genreløse, originale roman, der kan anbefales til fans af f.eks. Jennifer Egan og Jonathan Franzen - læsere, der synes om en skæv, vildt morsom og samtidig klog, indsigtsfuld og rørende historie om et misforstået geni, ægteskab og forholdet mellem mor og datter.

Romanen har fået enslydende fantastiske anmeldelser i USA og England i alt fra litterære magasiner til Oprah Winfrey Show og er solgt til en lang række lande. Engang var Bernadette Fox en anset og prisbelønnet arkitekt i Los Angeles, men en uheldig oplevelse sendte hende og familien i eksil i Seattle, hvor Bernadette mildest talt har svært ved at falde til: curling-mødrene fra skolen går hende på nerverne, ligesom de fornuftige grå pageklip, den koffeinfri økokaffe og de gak-gak selvhjælpsgrupper: det politisk korrekte tyranni er ved at drive hende til vanvid.

Familien har slået sig ned i en nedlagt, forfalden pigeskole: det regner ind, og overalt presser vildtvoksende brombærbuske grenene op gennem gulvbrædderne. Samtidig har Bernadette udviklet lidt af en social fobi, hvorfor hun har hyret en virtuel assistent i Indien, som for 75 cent i timen ordner alle hendes ærinder via nettet. Derfor bliver situationen temmelig problematisk, da Bernadettes super begavede datter, 15-årige Bee, vil indkassere den lovede belønning for sine fremragende karakterer i skolen: en familietur til Antarktis!

Der er kun én løsning: Bernadette må gå under jorden, og en vanvittig og underholdende efterforskning sættes i gang!

”Jeg overgav mig fuldstændig til denne fantastiske roman.” Jonathan Franzen

”Man kunne godt tage en pause og nærstudere … hvor fantasifuldt hun afslører hver enkelt lille detalje. Men man ville være nødt til at holde op med at grine først.” The New York Times

”Jeg blev … blæst omkuld af denne helt utroligt stærke og intelligente roman.” Time Magazine

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Semple
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originaltitel: Where did you go, Bernadette
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Johnnie Mccoy
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 458 g
Udgivelsesdato: 16 Apr 2013
Oplagsdato: 21 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712048756

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Hvor blev du af Bernadette Gads Forlag