Hvis du fløjter efter nordlyset - roman

Vis stort billede
Hvis du fløjter efter nordlyset - roman

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Roman om kærlighed og oliefeber i Arktis.
Bjørn, en ung dansk journalist, vikles ind i et eventyr om magt og oliemillioner. Vi befinder os i Arktis i begyndelsen af 1980’erne. Grønland har fornylig fået hjemmestyre, og også andre steder i den arktiske verden gryer en politisk frigørelsestrang, samtidig med at de første store oliefund finder sted. Den alaskanske inuk Amaroq tager Bjørn med på en hæsblæsende rejse ud i verden, fra Grønland via Danmark til Canada, Alaska og England. En rejse, som skal vise sig at få skæbnesvangre følger for Bjørns fremtid, for hans forhold til kærligheden – og hans egen samvittighed.
20 år senere giver den midaldrende Bjørn sin historie videre til datteren Ida og foretager sammen med hende en rejse tilbage til det Danmark, han er vokset op i, men som hans datter aldrig har oplevet.
De to fortællinger fletter sig sammen i en flydende strøm gennem bogen, og tilbage står den afslørede politiske betaling og hjerteskærende kærlighedshistorie, der tilsammen har været Bjørns pris for at kaste sig uvidende ud i en anden kultur og en anden verden end den, der er hans. Prisen for hans naive fløjten efter nordlyset.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Jakob Helms
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Julie Edel Hardenberg
Omslagsgrafiker: Jette Brandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Milik
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 494 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2011
Oplagsdato: 29 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791359866

Sprog

Dansk

Hvis du fløjter efter nordlyset - roman Milik