Hver dag, hver time

Vis stort billede
Hver dag, hver time

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Hver dag, hver time" er en universel kærlighedshistorie, en moderne Romeo og Julie, fortalt med en vidunderlig bittersød intensitet.

Dora og Luka mødes som børn i den lille fiskerby Makarska ved den kroatiske kyst og bliver uadskillelige. Deres liv kommer til at forme sig helt forskelligt, og selvom de i bund og grund hører sammen, lykkes det dem aldrig at blive sammen.
Allerede da Dora er seks år gammel, bliver de skilt ad første gang, da hun flytter med sin familie til Paris. Her vokser hun op og uddanner hun sig til skuespiller, mens Luka hjemme i Kroatien også forfølger en karriere inden for kunsten: Han bliver maler. I forbindelse med en udstilling besøger han Paris, og de mødes tilfældigt. Den følelsesmæssige forbindelse, de knyttede som børn, slår igennem for fuld kraft, men Luka er tvunget til at vende tilbage til Kroatien og sin gravide kæreste, som han gifter sig med. Sådan er Dora og Luka tvunget til at leve uden hinanden i mange år, selv om det er klart for dem, at de aldrig vil elske andre. Indtil det endelig, ret sent i deres liv, ser ud, som om deres fælles skæbne kan opfyldes - måske.

Historien om Dora og Luka er eventyrlig, rørende og opslugende - men den er også ligefrem, hård og uden lyserøde skyer. Den er alt, hvad man kan ønske sig af en beretning om Den Store Kærlighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Natasa Dragnic
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: Jeden Tag, jede Stunde
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hanne Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 325 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2013
Oplagsdato: 25 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702111620

Sprog

Dansk