Hvem myrdede Gilles Deleuze?

Vis stort billede
Hvem myrdede Gilles Deleuze?

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvem myrdede Gilles Deleuze?er en roman om en mands besættelse af et selvmord. Da en ung dansk mand møder den spanske forfatter Rodrigo i Barcelona, bliver han vidne til en firedages intens monolog om eksistensen og dens mulige grænser. Rodrigo gransker en bestemt filosofs selvmord med sådan en iver, som gjaldt det hans fremtidige livsbetingelser. Med Barcelona som baggrund udfoldes en lang række tanker om livet og døden, og om hvorvidt et liv måske ikke altid er værd at leve.
Uddrag af bogen
Jeg fornemmer, at mere og mere af eksistensen sidder på Death Row … Ja, det tænker jeg. Jeg sidder jo ikke her alene, vel? Hvis vi kunne, ville flertallet betale en eller anden for at leve deres liv. Alle har efterhånden mistet modet til at leve. Vi outsourcer mere og mere af vores liv. I gamle dage gad folk ikke passe deres egne børn; i dag gider færre og færre at føde dem. Det gør ondt, du bliver tyk, du får hængepatter. Så lad hellere en anden gøre arbejdet. Det er lettere at spille pik end at gennemføre et forspil.
Om forfatteren
Finn Janning er ph.d., forfatter og filosof. Han har senest udgivet The Happiness of Burnout – The case of Jeppe Hein , Den gavmilde digter – Et essay om Jørgen Leth og romanen Du er (ikke) min? Han bor i Barcelona.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Janning
Sideantal: 86
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 172 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420861

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hvem myrdede Gilles Deleuze? Mellemgaard