Huskekunstnerne - roman

Vis stort billede
Huskekunstnerne - roman

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Noel Burun kan eksakt huske rækkefølgen af et blandet sæt kort på mindre end et minut huske et tal med 100 cifre efter at have hørt det en enkelt gang og gengive værdien af pi med 100 decimaler. Hans overudviklede hukommelse bliver diagnosticeret som hypermnesia og synæstesi - hans hukommelse er nådesløs præcis og når folk taler ser han deres ord som eksplosioner af farver.
Hans mor derimod synker langsomt ned i Alzheimers kviksand. En mand der husker for meget og en kvinde der husker for lidt - begge kæmper de for at skabe mening i et hjem - deres fælles bolig - der er overfyldt af minder.
Efterhånden flytter Noels tre eccentriske venner Norval Samira og JJ - der sammen med Noel alle deltager i et hukommelseseksperiment arrangeret af den troldmandsagtige neurolog Dr.Vorta - ind hos familien Burun. Dette giver Noel overskud til at lede efter et medikament mod hans mors fremadskridende tab af erindring.
Fortællingen om Noel og hans familie og venner er ikke alene opfindsomt komponeret med håndskrevne dagbogsnotater avisklip og endda tegninger - den er også morsom overraskende og vellykket anderledes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeffrey Moore
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 521 g
Udgivelsesdato: 21 Nov 2007
Oplagsdato: 21 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779732636

Sprog

Dansk

Huskekunstnerne - roman Tiderne Skifter