Huset med de syv gavle

Vis stort billede
Huset med de syv gavle

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Efter en strid mellem oberst Pyncheon og tømreren Matthew Maule bliver obersten fundet død i sit værelse og kort efter bliver Maule henrettet som troldkarl. Siden da har familien Pyncheon været forbandet og den gamle frk. Hepzibah sidder flere år efter alene i familiens store gamle hus. Folk er bange for hende, og da hun beslutter sig for at åbne en skillingsbutik, er folk mere nysgerrige end begejstrede.
Så dukker den unge og ubekymrede Phoebe op, og tingene tager en drejning for Hepzibah, men under overfladen lurer forbandelsen stadig. Da Hepzibahs bror kommer hjem, begynder dommer Pyncheon også at vise sit ansigt i huset igen, og gamle hemmeligheder dukker op til overfladen. Hemmeligheder om forbandelser, hekseri, falske anklager og hemmeligheder om mord.
Nathaniel Hawthorne (1804-1864) er en af den amerikanske litteraturs ’founding fathers’, læst og elsket af samtidige forfattere som Edgar Allan Poe og Herman Melville og kanoniseret af eftertiden side om side med disse. Hans værker behandler ofte begreber som menneskets synd og ondskab, og man mærker også tydeligt det sort-romantiske i ‘Huset med de syv gavle’, der ligesom de fleste af hans historier udspiller sig i Massachusetts, hvor Hawthorne selv voksede op.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nathaniel Hawthorne
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: The House of the seven Gables
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hans-Jørgen Birkmose
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 489 g
Udgivelsesdato: 28 Jan 2016
Oplagsdato: 28 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771295566

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk