Hunden

Vis stort billede
Hunden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelønnende New York Times-bestseller, Netherland.
En velanset advokat, som netop er blevet forladt af sin karrierekæreste, løber ind i en gammel studiekammerat. Kammeraten tilbyder ham et job som sagfører for familiens forretninger i Dubai, og han håber på en frisk start. I stedet ender han som forvalter af en række tvivlsomme forretninger i et af Mellemøstens rigeste lande, et diktatur der udbytter en enorm hær af ’fremmedarbejdere’ – og som Vesten gladeligt indgår handelsaftaler med. Skruplerne tårner sig op for vores antihelt, alt imens han som en skødehund udfører det ene job efter det andet – hvilket der kommer en særdeles underholdende og bidsk historie ud af.
”En uforglemmelig fortælling om vores globaliserede tid … Vores fortæller er som Woody Allen fanget i en kafkask handling … Genialt … En af de skarpeste og morsomste kritikker af det moderne, materialistiske liv, du kommer til at læse i meget, meget lang tid.”
The Times

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joseph O'Neil
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tha Dog
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Steen Fiil Christensen
Udgiver: Klim
Udgivelsesdato: 30 Oct 2016
Oplagsdato: 30 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771297348

Sprog

Dansk