Hun er vred - Et vidnesbyrd om transnational adoption

Vis stort billede
Hun er vred - Et vidnesbyrd om transnational adoption

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen fortæller en kritisk historie om transnational adoption. Med udgangspunkt i forfatte­rens egne erfaringer tegnes et portræt af en adopteret og et adoptionskritisk miljø i Sydkorea. Refleksioner over en opvækst i Danmark blander sig med oplevel­ser fra en hverdag i Seoul og beretninger fra andre adopterede.


Bogen er resulta­tet af mange års research, og den kommer rundt om en lang række emner som slægt­skab, racisme, køn, krig og global ulighed. Vreden er omdrejningspunktet i bogen, der rummer mange lag af følelser og en underspillet humor.
Bogen beskriver et nyt erfaringsområde i dansk litteratur. En dybt personlig og poli­tisk bog, der kan læses som både et digt, et kollektivt vidnesbyrd og en dokumenta­tion af forholdene i adoptionsindustrien. Samtidig er bogen et vigtigt indspark i den aktuelle debat om transnational adoption, en debat der i mange år har været domine­ret af adoptanter og dem, der arbejder i adoptionsindustrien. Nu bliver debatten beriget en stemme, som er den adopteredes egen.
Maja Lee Langvad (f. 1980) er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 2006 med den konceptuelle digtsamling Find Holger Danske. Fra 2007-2010 boede hun i Seoul, hvor hun var en del af et adoptionskritisk miljø. Hun har arbejdet sammen med videokunstnere, komponister og teaterinstruktører i både Danmark og Sydko­rea. Hun arbejder performativt med sine tekster og har fremført dele af HUN ER VRED – Et vidnesbyrd om transnational adoption på bl.a. Overgaden – Institut for Samtidskunst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maja Lee Langvad
Sideantal: 251
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sara Katrine Thiesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gladiator
Bredde: 156 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 582 g
Udgivelsesdato: 29 May 2014
Oplagsdato: 29 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793128033

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Hun er vred - Et vidnesbyrd om transnational adoption Gladiator