Hulernes sang, spb

Vis stort billede
Hulernes sang, spb

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det begyndte med Hulebjørnens klan ... Nu er Ayla tilbage! Med Hulernes sang afslutter Jean M. Auel sagaen om istidspigen Ayla - en af verdens største bogsucceser med et salg på mere end 45 millioner eksemplarer verden over.

Ayla måtte som femårig lære at overleve i en storslået og nådesløs natur, da et jordskælv udslettede alle hendes nærmeste. Siden blev hun optaget i en klan af neandertalere, hvor hun levede som outsider og blev oplært af medicinkvinden Iza. Udstødt fra klanen måtte hun igen klare sig på egen hånd, lære at jage og helbrede sig selv. Hun tæmmede en hest og opfostrede en ulv, som blev hendes nærmeste venner, og hun mødte en enlig rejsende, Jondalar, som tog hende med til sit folk og gjorde hende til sin mage.

Sammen har de nu fået datteren Jonayla, og Ayla er i træning til at blive Zelandoni, en spirituel leder og healer. Det er et ærefuldt hverv, men også svært at forene med hendes nye rolle som mor. På trods af, at hun nu er tilbage hos et folk, der ligner hende selv, stikker hun ud på grund af sin mærkelige accent og fremmedartede væremåde. Ingen her har før set en kvinde, der har tæmmet en ulv og har en så enestående evnet til at aflæse naturen. Og det er ikke alle, der er lige begejstrede for den fremmedartede kvinde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jean M. Auel
Sideantal: 744
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Wood Ronsaville Harlin, Inc
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Land of Painted caves
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Hanna Lützen
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Samleren
Bredde: 162 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 50 mm
Vægt: 916 g
Udgivelsesdato: 05 Jun 2013
Oplagsdato: 05 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763823555

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk