Hr. Mozart vågner op

Vis stort billede
Hr. Mozart vågner op

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En mand, der ikke husker andet, end at han aftenen forinden lå på sit dødsleje og at hans navn var Wolfgang Amadeus Mozart, vågner op i bizarre omgivelser: Der er musik, men intet orkester. Køretøjer, men ingen heste. Og lys, men ingen ild. Er han havnet i Helvedes forgård eller måske er det Paradis? Og vigtigst af alt; med hvilket formål? Lige så langsomt forstår han, Mozart, at han ikke længere befinder sig i år 1791, men derimod i 2006.
Som en art levende anakronisme forsøger Mozart nu at finde sig til rette i det moderne Wien. Musikken bliver hans kompas, i forsøget på at begå sig i den så skræmmende, forandrede verden.
Hr. Mozart vågner oper guddommelig underholdning. Et fantastisk, gådefuldt og tragikomisk spil med identiteter, hvor læseren til slut står tilbage med spørgsmålet om, hvilken tid, der i virkeligheden er den rette for et geni?
Eva Baronsky(f. 1968) har studeret indretningsarkitektur og markedkommunikation og har bl.a. arbejdet som kommunikationsrådgiver. Hr. Mozart vågner oper hendes debutroman, og den er blevet en bestseller. Bogen blev overordentligt godt modtaget i den tyske presse, hvor den blev anmeldt både bredt og positivt.
Forsidefoto: Andrea Barsanti

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Baronsky
Sideantal: 315
Sprog: Dansk
Originaltitel: Herr Mozart wacht auf
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Jan 2012
Oplagsdato: 31 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702584

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk