Hotel Intetsteds

Vis stort billede
Hotel Intetsteds

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hun er ni år gammel den sommer og skal for første gang rejse alene ud til havet uden sine forældre. Men ferien bliver i stedet begyndelsen på en endeløs flugt. Krigen er brudt ud hendes hjemby Vukovar er belejret af serbiske enheder og hendes far som blev tilbage for at forsvare byen forsvinder sporløst. Hun er stadig en stor pige på vej mod puberteten der med ét står uden et anker i tilværelsen. På flugt med sin mor og bror og uden far. Ingen ved hvad der er blevet af ham. Er han dræbt? Lever han? Det bliver et liv i evig transit mellem midlertidige indkvarteringer og modvillige familiemedlemmer.


En form for stabilitet får den lille familie først da de bliver indkvarteret i en gammel kadreskole som nu er blevet til en flygtningelejr. Her i det triste Hotel Intetsteds bor hun de efterfølgende seks år med sin mor og sin bror på et lille værelse. Her kan de og stribe andre familier forsøge at indrette sig på næsten ingen plads. Alle de fordrevne har deres eget lille traume men de lærer at leve med hinanden.
Hotel intetsteds er en roman om krig om flugt og tilværelsen som flygtning set gennem en ung piges øjne fuld af humor og lethed uden falsk sentimentalitet.
Ivana Bodro~i f. 1982 i Vukovar er kroatisk forfatter. Bogen er hendes debut som romanforfatter og har modtaget flere litterære priser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ivana Bodrozic
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 138 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 302 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2015
Oplagsdato: 23 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737464

Sprog

Dansk

Hotel Intetsteds Tiderne Skifter