Høfde 42

Vis stort billede
Høfde 42

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Liv er blevet skilt, og hendes store tvillinger er taget til Boston for at studere. Hendes største livskrise opstår af udefrakommende begivenheder, som hun må reagere på og tage styringen over. Det bliver en kompleks og kaotisk tilværelse startende i et eksistentielt tomrum.

Hun forelsker sig i den dopingdømte ekscykelrytter Frank J. og flytter ned til ham i Monaco og bliver ansat på en eksklusiv tandlægeklinik. Alt synes at gå godt. Men hun må endnu en gang erkende, at livet ikke er til at forudse, og tilværelsen ikke er til at styre.

Sin gamle interesse for malerkunst bliver den livline, hun vælger at trække sig op på gennem familiedramaet, som stadig forfølger hende. Hun tager på malerorlov til Danmark i et forsøg på at genvinde styringen over sit eget liv.

Høfde 42 er en selvstændig roman, der kan læses som parallelhistorie til Carls Odyssé .

Om forfatteren
Jørn Laursen har en baggrund som praktiserende psykolog. Han har skrevet romanerne Carls odyssé og Pælebjerget . Han har desuden skrevet en række fagbøger, bl.a. Eksistentielle Livskriser , Eksistentiel individuel- og parterapi samt samtalebøgerne for par: Jeg elsker dig – med det hele og Følelser og erotik i parforholdet . Jørn Laursen er vokset op i Skanderborg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Laursen
Sideantal: 278
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 450 g
Udgivelsesdato: 12 May 2016
Oplagsdato: 12 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420977

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk