Hjulskift - roman

Vis stort billede
Hjulskift - roman

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Litteraturprofessoren Louise Berg burde være glad. Det er forår. Det ansøgte arbejdslegat til at skrive en bog om Edith Key er bevilget. Men alligevel er der noget, der skurrer. Hun er følelseskold og mest af alt ligeglad. Noget må ske.

Truls er sexet og morsom, men har aldrig læst en bog. De to mødes tilfældigt. >>Han har virkelig ikke en eneste bog. Jo, et pragteksemplar af en bog om Hardangervidden, sikkert en gave. Den står i skabet med hans glas, otte rødvinsglas, otte hvidvinsglas, otte cognacglas i samme design, krystal, som det hører sig til.<<

Hjulskift er kærlighedshistorien om bilsælgeren Truls og litteraturprofessoren Louise. Et møde mellem to, som er fanget i hver sin kultur – intelligent og humoristisk fortalt.

Vigdis Hjorth (f. 1959) skriver underholdende og morsomt, men samtidig skarpt og udfordrende. I sine romaner udforsker hun især kvindens muligheder for at leve og hengive sig uden at blive fanget af roller og konventioner.

Hjorth har siden sin debut i 1983 udgivet over tyve bøger for børn og unge og siden 1990 hovedsageligt romaner for voksne. Vigdis Hjorth vandt i 2010 den norske Gyldendalpris for sit forfatterskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vigdis Hjorth
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Originaltitel: Hjulskift
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Lindegaard Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Marie Brocks Larsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Aug 2011
Oplagsdato: 10 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770905985

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk