Hjemsøgelse

Vis stort billede Tilføj
Hjemsøgelse

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Hjemsøgelse– et hus indsvøbt i nyere tysk historie
En poetisk roman om et hus og dets beboere gennemdet tyvende århundrede
I Hjemsøgelse fortælles historien om en arkitekt, der ankommer til området ved Schäferberg og ved bredden af en stor sø i Brandenburg planlægger at bygge et drømmehus til sin forlovede. Men tiderne skifter, og Weimar-republikken må give plads til Det Tredje Rige. Huset bærer vidne til nazisternes ankomst og krigens udbrud, og parret må til sidst tage afsked med huset, der efterfølgende bliver hjem for nye skæbner. Skæbner, som vi følger gennem tiden i DDR og efter Murens fald.
Huset i Hjemsøgelseer bogens hovedperson. Et hjem for en række mennesker, som bærer vidne til skelsættende historiske begivenheder op gennem det tyvende århundrede. Det er en historie om at søge hjem, og vi får en usædvanlig indsigt i de 12 livsforløb, der udspiller sig i huset gennem flere årtier. Huset og menneskene formes af begivenhederne omkring dem, både lokalt, nationalt og internationalt, i en tid med store forandringer.
Huset er autentisk og har for en stund også været hjem for den prisbelønnede forfatter selv. Jenny Erpenbeckhar modtaget stor ros for Hjemsøgelse, blandt andet af Der Spiegel, som kaldte romanen et mesterværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jenny Erpenbeck
Sideantal: 183
Sprog: Dansk
Originaltitel: Heimsuchung
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Maj Westerfeld
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Helene Lund Sylvestersen
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 13 Dec 2012
Oplagsdato: 13 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410051

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk