Hjemme - ude

Hjemme - ude Forstør

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Karl Ove Knausgård sidder hjemme i Skåne med kone, fire små børn og en hund. Han ser fodbold på tv og falder i søvn foran skærmen. Han foretrækker 0–0-kampe, cigaretter, kaffe og Argentina.

Fredrik Ekelund er ude, han er i Brasilien, hvor han spiller fodbold på stranden og ser kampene live sammen med andre. Fredrik elsker kampe, der ender 4–3 og hold, der spiller elegant fodbold. Han foretrækker caipirinha og Brasilien.

HJEMME – UDE er en fodboldbog ud over det sædvanlige. De to forfattere bruger VM i Brasilien og fodbolden som udgangspunkt for refleksioner omkring liv og død, kunst og politik, klasse og litteratur. Hvad vil det sige at være hjemme i en globaliseret verden?

Denne brevveksling giver læseren indblik i stort og småt og giver os historier fra to skabende forfattere, og vi kommer ind under huden på dem begge. Vi får indblik i deres forhold til deres samtid og om fodboldens plads i deres eget liv, betydningen spillet har for mennesker og spørgsmålet: Var VM 2014 det bedste VM i fodbold, der nogensinde er spillet?

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karl Ove Knausgård
Sideantal: 595
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 165 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1152 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2015
Oplagsdato: 11 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788711441213

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hjemme - ude Lindhardt Og Ringhof