Hjemkomsten - af forfatteren til Øen, Tråden, den sidste dans og Solopgang

Hjemkomsten - af forfatteren til Øen, Tråden, den sidste dans og Solopgang Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

  • Af forfatteren til Øen, Tråden og Solopgang
  • Læsere, der elsker historisk fiktion, vil finde glæde ved de utroligt detaljerede beskrivelser, og de vil suge denne historie om familie, politik, tro, passion og i sidste ende forløsning.
  • En gribende historie, som er meget velskreven og ekstremt underholdende, selv om den af og til er rystende. Jeg lærte ikke blot om de frygtelige følger af Den Spanske Borgerkrig, men også om tyrefægtning og flamencodans

.Sonia er i starten af 30’erne og arbejder i reklamebranchen i London, og hendes ægteskab med James er mildt sagt gået i stå.

Sonia elsker at danse, og sammen med veninden Maggie begynder hun på en aften-skole med danseundervisning. Sonias mor døde, da Sonia var teenager, og Sonia ved ingenting om sin mors familie, da ingen af hendes forældre har villet tale om fortiden, men da Sonia fortæller sin far om sin dans, og hvor meget hun elsker at danse, åbner han en smule op, og Sonia erfarer, at hun faktisk har spanske rødder.

Efter nogen tid bestemmer Sonia og Maggie sig for at rejse på ferie til den spanske by Granada for at følge et dansekursus i flamencoens hjemland. Og her, i det storslåede Granada, under bevogtning af det majestætiske Alhambra og de dramatiske snedækkede bjerge, møder Sonia tilfældigt den ældre caféejer Miguel.

Sonia kender ikke til byens og landets forfærdelige fortid – hun er blot kommet for at danse – men Miguel fortæller hende den hjerteskærende historie om en familie i Granada under Den Spanske Borgerkrig, som alle mærkede virkningerne af krigens konflikter på egen krop.

Før krigen var Granada en by uden farer, men dette forandrer sig dramatisk i 1936, hvor Francos hær sønderriver landet, og i hjertet af Granada bliver familien vidne til de mest grusomme følger af konflikten. Borgerkrigen kommer ikke blot til at splitte Spanien, men også Ramirez-familien, og denne historie kommer til at ændre Sonia og hendes liv for altid.

Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovord.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Victoria Hislop
Sideantal: 600
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 144 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 706 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2014
Oplagsdato: 08 Sep 2014
Varefakta
Reference

b-9788771160444

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Hjemkomsten - af forfatteren til Øen, Tråden, den sidste dans og Solopgang Bazar