Historien om Smukke Pige

Vis stort billede
Historien om Smukke Pige

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er 1968. En stormfuld aften i en lille amerikansk by banker det på døren hos Martha, en pensioneret skolelærer og enke. Da Martha åbner døren og ser to gennemblødte mennesker, ændres hendes liv for altid.

Lynnie, en ung udviklingshæmmet kvinde, og Homan, en sort døv mand, er flygtet fra Skolen for de uhelbredelige og evnesvage, en brutal institution hvor mennesker med handicap bliver efterladt til at sygne hen. Men parret er ikke alene. I sin favn, indsvøbt i et tæppe, holder Lynnie en nyfødt pige. Få minutter senere banker politiet på døren og Homan flygter ud i mørket men Lynnie bliver fanget. Inden hun bliver ført tilbage til skolen iført håndjern hvisker hun to ord til Martha: ”Skjul hende.”

Sådan begynder Lynnie, Homan, Martha og lille Julias episke rejse. Uoverkommelige forhindringer har splittet dem ad, men gennem årtier drages de igen mod hinanden på grund af en usagt pagt og en ekstraordinær kærlighed.

“Går lige i hjertet.” – Oprah Magazine

“Historien om Smukke Pige er den bedste bog jeg nogensinde har læst.” – Dan Gottlieb, forfatter til Learning from the Heart

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachel Simon
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Story of Beautiful Girl
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ulla Oxvig
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Bredde: 151 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 472 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2013
Oplagsdato: 10 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621825

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Historien om Smukke Pige Punktum