Himlen over Paris

Vis stort billede
Himlen over Paris

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Olivier er professor i kunsthistorie ved Sorbonne og lever en komfortabel middelklassetilværelse med sin mangeårige kæreste, Sylvie. Men alt bliver vendt på hovedet, da en 21-årig kvinde dukker op i hans liv. Hun er studerende og han hendes vejleder.

Fie, som hun hedder, ligner til forveksling kvinden, der var den midaldrende professors første forelskelse og store kærlighed. Lige siden Mathilde – hans mest dyrebare ungdomsminde – forsvandt ud af hans liv, har hun hjemsøgt hans tanker som en blanding af fortrydelse og dårlig samvittighed.

Imod enhver sund fornuft bliver Olivier mere og mere optaget af sin unge, smukke elev. Han involverer sig ikke kun i hendes studieplaner, men også i hendes kærlighedsliv. Men Fie har sit eget liv at forholde sig til og sine egne valg at træffe.

Himlen over Paris er en fortælling om de løgne, vi fortæller hinanden for at undgå at gøre, hvad vi allermest ønsker. Om de valg, der virkelig er værd at foretage. Om at vælge kærligheden, selvom den virker uopnåelig. Om at vælge det liv, der ikke bare mageligt ligger lige for.

Bregje Hofstede (f. 1988) er hollandsk forfatter. Himlen over Paris , hendes stærkt kritikerroste debutroman, er en bestseller i Holland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bregje Hofstede
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Malene Henssel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Birthe Lundsgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 354 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2016
Oplagsdato: 19 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737457

Sprog

Dansk

Himlen over Paris Tiderne Skifter