Himlen i brombærkrattet

Vis stort billede
Himlen i brombærkrattet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Klokken tre om eftermiddagen møder Jana, en ung slovensk studerende, Bepi, en gammel italiensk fisker, på en markedsplads i det regnvåde Amsterdam. De bærer historier med sig, der folder sig ud og fletter sig sammen på forunderlig vis.

Jana er rejst fra Slovenien til Amsterdam for at studere. Med sig bærer hun historier fra 90’ernes Slovenien, efter landets frigørelse fra Jugoslavien. Historier om en gammel postdame, om skelettet på loftet, trubaduren Geordie, de tyrkiske naboer, en kinesisk bedstemor ... og om Bepi.

Bepi er fisker og født i mellemkrigstidens Italien. Hans historier vokser ud af rejser i Sydamerika – på jagt efter guld og hellige fisk. Historier fra Asien. Fra møder med gamle peruvianske kvinder med langt, sort hår. Fra kærligheden med en blondine, der blev hans livs kærlighed. Nu tager han sig af sit syvårige barnebarn, hvis mor sendte hende til Amsterdam fra Indien.

Da Jana og Bepi mødes på en markedsplads i Amsterdam klokken tre om eftermiddagen, får det uforudsigelige følger.

En roman stykket sammen af fortællinger, der falder som regndråber – nogle gange heftigt og kraftfuldt, andre gange fredeligt og dovent. Men altid smukt og poetisk og med et strejf af humor.

Nataša Kramberger (f. 1983) er født i Slovenien, men bor nu i Berlin, hvor hun arbejder som forfatter og journalist. Hun har vundet flere priser for sine værker, og da Himlen i brombærkrattet udkom i Slovenien, blev den nomineret til den slovenske Kresnik-pris som årets bedste roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Natasa Kramberger
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originaltitel: Nebesa v robidah: roman v zgodbah
Originalsprog: Slovensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Jette Ostan Vejrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Sep 2014
Oplagsdato: 29 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418644

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Himlen i brombærkrattet Turbine