Hestehovedtågen

Reduced price!
Vis stort billede
Hestehovedtågen

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Jeg er helt solgt! Hestehovedtågen er en vidunderlig roman! Fuld af saft og kraft, sanselighed, sex, kærlighed og liv. Per Petterson kalder ham Sandemoses arvtager, jeg er bare slået omkuld!" Litteratursiden

"En stor norsk forfatter." Politiken. 5 stjerner

"En åbenbaring." Berlingske. 5 stjerner

"Batzer & Co har fået en ny fjer i hatten med Bauers forfatterskab." Weekendavisen

"Som at åbne en flaske champagne." Jyllands-Posten 5 stjerner

"Læs ham!" Nordjyske 5 stjerner

Per Petterson kalder ham Sandemoses arvtager og Norges eneste genuine beatforfatter. Han er nøgen, vild, en drømmer og en løgner med kulsort humor, men først og fremmest er han en oprører og en outsider der ikke kan sættes i bås. Han er blevet kultforfatter og hans bøger er sanselige og kompromisløse, fulde af dramaer og stærke følelser.

Ola Bauer (1943-1999) nåede at skrive 10 romaner før han døde, 56 år gammel. Han debuterede i 1976 med Grafitti, en debut som ifølge Johan Borgen gav ”et udslag på 7,7 på Richters jordskælvsskala”.

I efterkrigstidens Oslo vokser elleveårige Tom op sammen med sin mor, kunstmaleren Lister og hendes to elskere. Krigen kaster fortsat skygger: Toms far er død, myrdet som overløber og stikker for tyskerne, og Lister forfølges af tilnavnet Fehmers fisse som hun har pådraget sig som elskerinde for chefen for den tyske sikkerhedstjeneste under besættelsen. Med Tom som betragter, føres vi ind i det højspændte spil mellem Lister, storcharmøren Robert og forfatteren Munken. Erotikken forstærkes da den frodige hushjælp Helga ankommer fra Island, og for Tom fører det til en seksuel opvågnen. Bogens titel spiller på det femkantsdrama af seksuel energi, begær, forelskelse og jalousi som Tom inddrages i. De fem personers indbyrdes spændinger er som den forunderlige mørke stjernetåge, hestehovedtågen, som kan ses i Orion.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ola Bauer
Sideantal: 310
Sprog: Dansk
Originaltitel: Hestehodetåken
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jannie Jensen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Batzer & Co. Roskilde Bogcafé
Bredde: 124 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 24 May 2013
Oplagsdato: 25 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792439123

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Hestehovedtågen Batzer & Co. Roskilde Bogcafé