Her sker aldrig noget

Vis stort billede
Her sker aldrig noget

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Her sker aldrig noget” er titlen på Gerd Rindels seneste roman. Historien udspiller sig i en ordinær stationsby, hvor livet får lov at gå sin vante gang. Det er imidlertid ikke alt, der er, hvad det giver sig ud for. For selv om der aldrig sker noget, foregår der altid en masse under overfladen i sådan en lille stationsby.

Margrethe Sørensen holder fra sit gadespejl øje med det meste. Som en slags central for alt det, der ikke tåler dagens lys i den lille stationsby, er hun et naturligt afsæt for historien.
For der er meget, der ikke tåler dagens lys i den lille by. Det afsløres hurtigt, mens romanen udfolder et mangfoldigt persongalleri og skildrer, hvordan både tilfældigheder og skæbnen på en gang ændrer og bestemmer karakterernes liv. Mens livet på overfladen går sin vante og til tider lidt trivielle gang, afsløres personernes hemmeligheder, løgne, håb og usagte drømme. I ”Her sker aldrig noget” skildrer Gerd Rindel fortættet og præcist livet i en lille udefineret, men alligevel genkendelig dansk provinsby i 1960’erne. Her er skæbner og livsbaner vinklet uløseligt sammen, men alligevel er der ingen, der rigtig kender hinanden. I hvert fald ikke inde bag facaden. Her lurer dunkle hemmeligheder, forsmået kærlighed og endog mord.
Om forfatteren: Gerd Rindel er født i København og uddannet tegner i 1962. Hun har i en årrække arbejdet på forskellige forlag og undervist i dramatik. For romandebuten “Øretævens Vej” (1981) og de efterfølgende historiske romaner om arbejderbørns hverdagsliv i 1870’ernes København fik hun Kulturministeriets børnebogspris i 1984. En magiskrealistisk genre benyttes i hendes romaner for voksne og børn, bl.a. i “Regines himmelflugt” (1989), “Et spor i Rusland” (1991), “Det yderste hus” (1994) og “Himmelhesten” (1995), der i lighed med den originale slægtskrønike “Nu: 33 guddommelige romaner” – og et par stykker til (1992) tematiserer betydning af at kende sine rødder i en tid, hvor den historiske bevidsthed smuldrer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gerd Rindel
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Jan 2014
Oplagsdato: 28 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771413977

Sprog

Dansk