Helt ude i Hampen - - En skrøne

Vis stort billede
Helt ude i Hampen - - En skrøne

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fem venner skal på langtur til Polen efter svinekød. Anders L. Kjeldsen, den uformelle leder af denne gruppe af mænd, har blæst til kamp mod et komplot. Et komplot af svinestreger der implicerer alle fra "bonde til de onde". På vejen mod missionen bliver det pinagtigt, grinagtigt og krampagtigt, før vennerne forventer noget saftigt ...
Forviklingerne er mange, og ruten er af omveje. De fem venner udsættes for adskillige strabadser. Det er en (næsten) sanddru, grotesk og til tider morsom beretning fra overdrevet. Det er en kærlighedserklæring til landsbysamfundet. Det er en kærlighedserklæring til al egenart.
"Helt ude i Hampen" er en talemåde, der bruges flittigt i folkemunde. Det er også et sted. Hampen er en landsby i Midtjylland. Hampen er at sammenligne med andre danske landsbyer. Talemåden om det der er "helt ude i Hampen", har noget tilfælles med skrønen. Begge henviser til det fantastiske, det usandsynlige, men vigtigst af alt; de har en sandhed med sig. Husk på det, næste gang nogen siger helt ude i Hampen til dig! Det kan være fantastisk, det kan være ufattelig pinagtigt, og det er garanteret forekommet. En skrøne er ikke løgn. Det er en fortælling der er tættere på mennesket, når det er mest uden maske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads-Peder Winther Søby
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 28 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771705058

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Helt ude i Hampen - - En skrøne Books On Demand