Heksen på efterskole

Heksen på efterskole Forstør

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er ikke nemt for den 15-årige Mille at være en ganske almindelig dansk efterskolepige, når hun de sidste 12 år har boet i Afrika. Alligevel er det Milles højeste ønske at falde til og hun gør sig virkelig umage. Men når hun er vant til næsten kun at omgås afrikanere og desuden har lært forskellige ting af medicinmanden, Faraji, kan hun nemt komme i klemme.

Og i klemme kommer Mille, selvom hun også får venner. Det er den punkede Belinda og den seje Mike, der prøver at beskytte hende mod de elever, der synes, hun er for mærkelig. Især Caroline, der af en eller anden grund, som Mille ikke forstår, virkelig er efter hende, volder store problemer.

Og så er der jo lige det med Mikkel!

Uddrag af bogen
Caroline træder hen til min seng. ”Du ville snakke med mig, siger Belinda.” Hun kigger på dukken, som jeg sidder med i hånden, så træder hun et skridt tilbage og peger på dukken, som er fyldt med knappenåle. ”Sig mig laver du også voodoo?”

Jeg prøver at gemme dukken under dynen. ”Nej, nej, det er … det er jo bare en dukke.”

Belinda og Mikkel kommer nærmere, og Caroline løfter dynen op, så de kan se dukken. ”Hun er altså en heks, det er det, jeg har sagt hele tiden. Hun er en heks!” Hendes stemme bliver skinger. ”Se, det ligner næsten Sandra K. Hvorfor vil du gøre hende fortræd, hvad? Hun stikker sgu nåle i Sandra K. Se bare. Se, masser af nåle!”

Om forfatteren
Else Lefmann er lektor i dansk og har arbejdet på Faxehus Efterskole, Danmarks Lærerhøjskole (nu: DPU, Aarhus Universitet) og Storstrømsseminariet (nu: University Collage Sjælland), hvor hun alle steder har undervist i dansk og drama.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Else Lefmann
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Peter Jørgensen
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 300 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 24 Jan 2016
Varefakta
Reference

b-9788793395633

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Heksen på efterskole Mellemgaard