Heksen fra Portobello

Heksen fra Portobello Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Paulo Coelhos største bestseller siden Alkymisten - ..>>Nyd den og bliv klogere på dig selv og tilværelsen.<<- B.T.

Jeg vil udforske de fordomme, vi selv har, når vi søger åndelighed. Jeg føler, at det er nødvendigt at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor samfundet har prøvet at undertrykke kvindelig styrke.” –Paulo Coelho Hvordan finder vi mod til at være tro mod os selv – når vi ikke engang ved, hvem vi er?

Dette er spørgsmålet i fortællingen om den mystiske kvinde Athena, som er født i Transsylvanien, vokser op i Beirut og bosætter sig i London. Historien bliver fortalt af mennesker, som kendte hende – og havde meget forskellige opfattelser af hende. Heksen fra Portobello er en aktuel beskrivelse af det moderne menneskes åndelige længsel, men mest af alt er det en fortælling om kærlighed, lidenskab, glæde og personlige ofre.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Paulo Coelho
Sprog: Dansk
Originaltitel: A bruxa de Portobello
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 281 g
Udgivelsesdato: 09 Jan 2012
Oplagsdato: 09 Jan 2012
Varefakta
Reference

b-9788771160635

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk