Guld

Guld Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Endelig en ny roman af forfatteren bag succesromanen Den anden hånd – solgt i mere end 15.500 eksemplarer i Danmark!


Guld er en intens beretning om grænserne for venskab og ekstremerne for menneskelig udholdenhed – både fysisk og mentalt. Som tilfældet var med Den anden hånd, skriver Cleave med elegance, humor og intensitet om venskab, ægteskab, forældreskab, tragedie og tilgivelse.
Guld er beretningen om Zoe og Kate, verdensklasseatleter som har været venner og rivaler lige siden deres første elitetræningsdag. De har elsket, kæmpet, svigtet, tilgivet, trøstet, fejret og vokset op sammen. Nu, umiddelbart før de olympiske lege i London 2012, vil begge kvinder få testet både deres fysiske og følelsesmæssige grænser. De må konfrontere hinanden og deres egen dødelighed: Hvad er du villig til at ofre for de mennesker, du elsker, hvis det betyder, at du må opgive det, der er allervigtigst for dig?
Chris Cleave har en helt særlig evne til at skabe personer, som bliver så troværdige og levende, at man har svært ved at tro, at de kun findes på papiret. Og han har en formidabel evne til at stille svære spørgsmål uden at give svar; dem må man selv tumle med.
Dette er en af de bøger, man ikke kan lade være med at tale om og anbefale til andre. Den vil vække begejstring hos alle, som holder af romaner, der på én gang er spændende, rørende og tankevækkende.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Chris Cleave
Sideantal: 357
Sprog: Dansk
Originaltitel: Gold
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Claus Bech
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 160 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 581 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2012
Oplagsdato: 04 Sep 2012
Varefakta
Reference

b-9788792639899

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk