Grå er også en farve

Vis stort billede
Grå er også en farve

348,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den 54-årige cand.mag. og amatørornitolog Günther William Holzmann Nicolajsen må på grund af sin elendige eksamen tage til takke med et job som folkeskolelærer på en privatskole i provinsbyen Lønsborg. "Hvis man ikke er direkte ulykkelig, så er man vel lykkelig" er hans filosofi, og selv om han ikke har haft succes med kvinder, er han tilfreds med sit liv, hvor fuglene optager al hans fritid.
Da moderen bliver enke og senere får problemer med helbredet, flytter han hjem. Mor og søn lever et stilfærdigt liv, dagligt overvåget fra genbolejligheden af søstrene Valborg og Erika Langebæk.
Da fru Holzmann kommer på plejehjem, begynder en ny fase i Günthers liv. Plejehjemsbesøgene presser ham, og søstrenes overvågning begynder at gå ham på nerverne. Efter en pludselig indskydelse køber han en dag en mannequindukke på ophørsudsalg. Med "Fruen" i lejligheden aktiveres ikke kun søstrene. Hun sætter en udvikling i gang, som bringer Günther ud af den grå og trygge tilværelse og ind i en verden, hvor to meget forskellige kvinder viser interesse for ham. Der skal pludselig handles og tages beslutninger, og kan han ikke selv, er der andre, der er villige til at styre hans liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Schreiner
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 784 g
Udgivelsesdato: 24 May 2009
Oplagsdato: 25 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776915872

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Grå er også en farve Books On Demand