Godt i vej

Vis stort billede
Godt i vej

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Han betragtede en stund sine to veninder og så, hvor smukke de var – den ene helt sorthåret og den anden lys. To kønne, livsglade unge piger, som bare glædede sig til at komme tilbage til handelsskolen i Ikast, og nu stod der og ventede på at sige farvel til familie og venner. Og som alle andre unge mænd, der skulle blive tilbage, ærgrede Juaat sig hvert år, når alle de søde unge piger i byen rejste væk på uddannelse – kunne de da ikke bare blive hjemme? ”De der skide danskere nede i Ikast, de sætter vel virkelig næsen op efter at give jer nogle ordentlige ture i kanen,” sagde Juaat tvært, men sluttede så på overdrevent gebrokkent dansk i et mere eller mindre vellykket forsøg på at vise, at han kun mente det for sjov: “Åh naj, naj, naj, jaj blie dårlit, jalp maj piiger.””
Godt i vej er en roman om ungdomsliv i 1960’ernes Grønland, om ubekymrethed, forelskelser, ulykkelig kærlighed og spirende oprørstrang i et skolesystem og et samfund præget af danske autoriteter og kolonimentalitet.
Juaaka Lyberth er født i Uummannaq, Grønland, i 1952. Godt i vej er hans debutroman. Nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2014.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Juaaka Lyberth
Sideantal: 294
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ivalu Risager
Originaltitel: Naleqqusseruttortut
Originalsprog: Kalaallisut
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lars Wind
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Milik Publishing
Bredde: 141 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 576 g
Udgivelsesdato: 06 Mar 2014
Oplagsdato: 06 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792790231

Sprog

Dansk