Glimt af håb

Vis stort billede
Glimt af håb

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lina Vilkas er en femtenårig spirende kunster og omgivet af en kærlig familie under Anden Verdenskrig. En aften braser den sovjetiske sikkerhedstjeneste, NKVD, ind i familiens hjem i Litauen og tager hele familien med sig.

Lina, hendes mor og lillebror bliver adskilt fra Linas far og mast ind i en beskidt togvogn, hvorefter en lang rejse nordpå begynder. De bliver anbragt i en af Stalins arbejdslejre nord for polarcirklen, den koldeste afkrog af Sibirien. Her bliver familien tvunget til at grave efter roer, mens de kæmper for at overleve under voldsomt grusomme forhold. Lina finder dog trøst i sin kunst, idet hun omhyggeligt og under stor risiko dokumenterer hændelserne i lejren ved at tegne dem, alt imens hun håber, at hendes beskeder på et tidspunkt vil nå hendes far, så han ved, familien stadig er i live.

’Glimt af håb’ er roman om en lang og sindsoprivende rejse, der spænder over flere år og 10.500 kilometer.

"Sepetys sprog er afdæmpet, kraftfuldt og ligeså usminket som det landskab, hvor hendes karakterer kæmper for at overleve … Få bøger er smukt skrevet, endnu færre er vigtige; denne roman er begge dele." – Washington Post

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ruta Sepetys
Sideantal: 349
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof'
Bredde: 137 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 423 g
Udgivelsesdato: 29 May 2016
Oplagsdato: 29 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711510209

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Glimt af håb Lindhardt Og Ringhof'