Glideflugt

Vis stort billede
Glideflugt

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der findes to helte i den 14-årige Gieles’ verden: ornitologen Christian Moullec og flykaptajnen Sully. Den ene er mester i at opdrætte gæs, den anden i at nødlande fly.

Gieles bor selv lige op ad en lufthavn, hvor hans far er ansat til at holde landingsbanen fri for gæs og andre fugle. Gieles’ mor er mere optaget af at redde børn i Afrika, end hun er af at være mor for sin søn. Men Gieles har lagt en plan, der skal få hende til at blive hjemme hos ham. Planen er dog ikke uden forhindringer. Den kræver mod og præcision – og ikke mindst timer og atter timer af træning. Men så møder Gieles Meike og Super Waling. Det bliver skæbnesvangre møder, som vender op og ned på den unge Gieles’ tilværelse, der udvider hans horisonter og viser ham nye sider af livet.

Glideflugt er en særdeles velskrevet roman om venskab, afsavn og kærlighed. Om opmærksomhed og mangel på samme. Om uventede rollemodeller og uafrystelige oplevelser. Romanen giver et overbevisende billede af en teenagers glæder og kvaler set gennem den 14-årige Gieles’ øjne. Det er en morsom og rørende roman fuld af overskud og energi.

Glideflugt er Anne-Gine Goemans (f. 1971) første udgivelse på dansk. Romanen var nomineret til Dioraphte Youth Literature Prize i 2012. Anne-Gine Goemans er uddannet journalist og underviser i journalistik på Hogeschool Utrecht. Hun debuterede i 2008 med romanen Ziekzoekers (ikke oversat til dansk), som vandt Anton Wachterprijs for årets bedste debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne-Gine Goemans
Sideantal: 418
Sprog: Dansk
Originaltitel: Glijvlucht
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen & Gudrun Gilhuis-Glenthøj
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Jan 2015
Oplagsdato: 29 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416497

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk