Genpigen - En roman om lægevidenskabens forsøg på at forbedre mennesket

Vis stort billede Tilføj
Genpigen - En roman om lægevidenskabens forsøg på at forbedre mennesket

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvor langt kan lægevidenskaben gå for at forbedre mennesket?

Den dansk-amerikanske videnskabsmand John Sunde er ikke i tvivl. Hans forskning er banebrydende, og det vækker opsigt, da han kommer til Danmark for at slå sig sammen med den danske virksomhed DanGenom.

Men der er noget, der ikke stemmer, og da den kendte videnskabsjournalist Maria Lacour får nogle oplysninger, hun meget hellere ville have været foruden, og oven i købet deler sin viden med redaktøren på tidskriftet Menneskesyn , kommer begivenhederne ud af kontrol.

Intet er, hvad det giver sig ud for at være, og ingen ved, hvordan det vil ende.

Genpigen rejser nogle afgørende spørgsmål i forbindelse med den moderne genforskning. Samtidig er den en sand thriller med al den spænding, man kan ønske sig.

Uddrag af bogen
Det var her, hun pludseligt lagde mærke til det. Det var mere en fornemmelse end en egentlig iagttagelse, men hun fik en følelse af, at nogen fulgte efter hende. Hendes mærkelige lette stemning forsvandt og blev omgående afløst af frygt. Hun fortsatte med at gå, men satte farten en smule op. Da hun kom til Kongens Have, gik hun igennem Dronningeporten og fulgte stien, men satte sig med ét på en bænk. Hun så sig om, men der var ikke nogen at se. Selvfølgelig ikke. Hun var bare påvirket af hele situationen og så spøgelser. Hun blev siddende lidt, ligesom afventende.

Om forfatteren
Tom Horn (f. 1947) har i mange år undervist på Rudolf Steiner-skolen i Vejle, hvor han bl.a. har været dirigent for skolens store elevsymfoniorkester. Han har desuden været dirigent for diverse ensembler og kor, ligesom han er udøvende jazzmusiker. Han har tidligere udgivet forskellige fagbøger om musik og pædagogik. Genpigen er hans første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Horn
Sideantal: 294
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 450 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900064

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Genpigen - En roman om lægevidenskabens forsøg på at forbedre mennesket Mellemgaard