Gennem kløften over bjerget

Vis stort billede
Gennem kløften over bjerget

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Jeanne forsøger at komme videre i livet efter en barndom med misbrug og et ægteskab kuldsejlet af mandens utroskab og svindel. På en ferie til Grækenland møder hun tilfældigvis Björn – manden der ødelagde hendes ægteskab. Ude af sig selv rejser hun hjem til Danmark, men heller ikke her kan hun slippe fra sin fortid. I panik flygter hun til Sierra Nevada, hvor hun vil skabe et nyt liv i tryg ensomhed.
Her indser hun langsomt, hun må konfrontere sine indre dæmoner for endelig at kunne lægge fortiden bag sig. Men mødet med en lokal kunstnerkoloni tvinger hende til at genoverveje, på hvilke præmisser fremtiden skal foregå.
Uddrag af bogen:
Hendes daglige, ensomme færden rundt i området omkring olivengården tvinger hende til at lade tankerne gå tilbage til barndomsårene, hvor der ikke var megen plads til kærlighed fra forældrenes side. Hun blev vænnet til at yde og ikke nyde, give afkald, lide afsavn med en følelse af at være rangeret ud på et sidespor og kun lejlighedsvis hentet frem.
Sådan havde hendes ægteskab med Peter også formet sig. Frivilligt og uden egen vilje havde hun underlagt sig Peters dominans. Konfliktsky, som hun var og stadig er.
Om forfatteren:
Dorthe Emilie Røssell er født 1934 i København.
Efter den positive modtagelse af erindringsbogen Jeg brød et løfte, 2007, har hun været en efterspurgt foredragsholder. Med udgangspunkt i bogen fortæller hun om sin og fader­ens medvirken i modstandsbevægelsen under Anden Verdenskrig. Hun har tillige udgivet en række børnebøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Emilie Røssell
Sideantal: 97
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 168 g
Udgivelsesdato: 24 Feb 2013
Oplagsdato: 24 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792975355

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Gennem kløften over bjerget Mellemgaard