Gengroede stier - korte glimt fra et langt liv blandt små og store folk

Vis stort billede Tilføj
Gengroede stier - korte glimt fra et langt liv blandt små og store folk

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Gengroede stier er en række af små erindringstekster - ganske korte historier på højst 600 ord, men hver eneste historie sprudler af liv, humor og indsigt i skiftende tiders livsvilkår, som fortælleren har oplevet i sin egenskab af journalist, bladleder med fingeren på tidens puls, præst gennem 15 år i den største af de grundtvigske valg- og frimenigheder, en omfattende foredragsvirksomhed og som kommunalpolitiker.
Gengroede stier har ikke noget med Hamsuns På gengroede stier at gøre. Tilgroede stier refererer til de stier, der gror til, fordi vi ikke længere benytter dem. Men som alligevel indeholder erindringen om en anden tid, hvor de blev benyttet mere flittigt - som en smutvej til landsbykirken, forsamlingshuset, naboen eller brugsen. Gengroede stier er fuld af sådanne stier. Stier tilbage til dengang, landsbykulturen satte sit præg på Danmark, og de små stier stadig var farbare.
Erik Lau Jørgensen udgav i 1989 sine erindringer under titlen På lykke og fromme, to år efter kom den historiske roman Kirsten Pedersdatter og i 1995 romanen , der skildrer et væsentligt gennembrud i den folkelige og kirkelige udvikling i første halvdel af 1800-tallet. Erik Lau Jørgensen er stadig aktiv som samfundsdebattør, præst og foredragsholder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Lau Jørgensen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Aug 2008
Oplagsdato: 31 Aug 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701204

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Gengroede stier - korte glimt fra et langt liv blandt små og store folk Hovedland