Genevieves 90 dage - Hun tilhørte ham ...

Vis stort billede
Genevieves 90 dage - Hun tilhørte ham ...

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Genevieve er en ambitiøs karrierekvinde, der har fået til opgave at sikre en meget vigtig kunde til det reklamebureau, hun arbejder for. Kunden er den stenrige, flotte og karismatiske James Sinclair. Han vil give Genevieve ordren på én betingelse.

I 90 dage skal hun tilhøre ham og gøre alt, hvad han siger. Hun kan til enhver tid sige fra, men så giver han en anden ordren. Genevieve indvilliger og kommer hurtigt ud, hvor hun ikke kan bunde. Hun bliver chokeret over, hvilken effekt Sinclairs magt har på hende, da hun bliver hovedpersonen i hans vilde seksuelle fantasier. Undervejs må hun erkende, at hun er på vej til at blive forelsket i ham. Samtidig går det op for hende, at der er andre, der er ude efter James Sinclair. Hun må minde sig selv om, at for ham er det bare et spil, og når Genevieves 90 dage er forbi, vil han ikke længere være interesseret i hende. Eller vil han? En overraskende slutning venter i
"Kontrakten - Genevieves 90 dage" er en bestseller i England, hvor den er solgt i 20.000 eksemplarer.
Forfatteren Lucinda Carrington er engelsk forfatter bosat i Essex i England. Hun har skrevet fire erotiske romaner, der alle blev godt modtaget ved udgivelsen. Den mest populære er Genevieves 90 dage, der netop er blevet genudgivet i England, hvor den omgående blev en bestseller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lucinda Carrington
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Ninety Days of Genevieve
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Turbulenz
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2012
Oplagsdato: 06 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792910462

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Genevieves 90 dage - Hun tilhørte ham ... Turbulenz