G - Det brænder på Ramblaen i Barcelona pb

Vis stort billede
G - Det brænder på Ramblaen i Barcelona pb

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Stemningsfuld og spændende roman, der tager læseren rundt i Barcelona, til fods og i hestevogn, blandt høj og lav, fra byens paladser til skumle natklubber. Oktober 1874. Den unge Gabriel Camarasa er lige vendt tilbage til Barcelona med sin familie efter at have tilbragt et par år i eksil i London. Gabriel skal læse på arkitektskolen i Barcelona og allerede den første dag møder han under dramatiske omstændigheder Antoni Gaudí, der allerede går på skolen.

Gabriel tiltrækkes af den mystiske Gaudi, der gør sig bemærket med sin viden og sine ideer på arkitektskolen, men som også har kontakter til byens underverden. De to indleder et venskab, og da Gabriels far bliver fængslet for brandstiftelse og mord, må Gabriel trække på både Antoni Gaudís skarpe vid og skumle forbindelser for at få opklaret, hvem der i virkeligheden står bag.

Pressen skriver:

>>Årets historiske roman.<<
****** - Femina

>>En særdeles udmærket oplevelse med både kærlighed, ære, forræderi, eventyr og politiske magtkampe udsprunget af en broget tidsperiode. G – Det brænder på Ramblaen i Barcelona er en særdeles helstøbt og berigende oplevelse.<<
- Litteratursiden.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Sánchez Pardos
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: G
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Liv Camilla Skjødt
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Cicero
Udgivelsesdato: 10 Oct 2016
Oplagsdato: 10 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763847315

Sprog

Dansk

G - Det brænder på Ramblaen i Barcelona pb Cicero