Fuck, hvor var det fedt

Vis stort billede
Fuck, hvor var det fedt

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fuck, hvor var det fedt
Efterskolelivet er vildt fedt for de unge, og 15 årige Gerhard glæder sig til at begynde, men har også sommerfugle i maven. Hvordan er de andre, hvordan ser de på ham, kan han mon score en kæreste, er lærerne søde eller nogle gamle nikkedukker - og hvem skal han dele værelse med? Spørgsmålene er talrige, og svarene dukker op hen ad vejen gennem bogen om et år på efterskole.

Kærester og venner fylder utrolig meget i unges liv. Desværre er springet fra sprudlende forelskelse til vraget kæreste ikke særlig stort, men den udvikling kommer alle igennem, selvom det ser sort ud, når kæresten skrider med en anden. Gerhard oplever også, at der er mange andre søde piger, når først tristheden er bearbejdet. Og så er der selvfølgelig vennerne, som spiller en meget stor rolle. Sammenholdet vokser, og der fokuseres mere på de gode oplevelser end at mobbe og nedgøre hinanden. Hvem gider det, når man er sammen næsten 24 timer i døgnet. Helt uden konflikter er tilværelsen dog ikke.

At man så også kan lære en masse på efterskolen, når man først er indstillet på også at få noget fagligt ud af opholdet, overrasker og glæder mange, også på Gerhards efterskole.

En herlig roman for alle, som fristes af efterskolelivet - eller vil genopleve det gennem Gerhard og hans kammerater.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Gerlach
Sideantal: 124
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mikkel Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 26 Apr 2012
Oplagsdato: 08 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793196322

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk