Frostgrader

Vis stort billede Tilføj
Frostgrader

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Efter et længere ophold i udlandet vendte Layla tilbage til Danmark for at være sammen med sin døende mor i hendes sidste tid. Nu, et år efter morens død, bor hun stadig i den store Hellerupvilla med sin far, der ikke kan komme sig over tabet af sin hustru.

Da Layla en vintermorgen møder tidligt på sit nye arbejde på modebladet Waves, venter der hende en grum overraskelse. Der er ingen andre på redaktionens tomme gange, og kontorerne bærer præg af, at der har været en mindre privat fest. Papirstakke er væltet, og gulvet er klistret af indtørret champagne. Og bagerst i lokalet står døren åben ind til det ellers altid aflåste skab, hvor redaktionen opbevarer de dyre kollektioner, udlånt af modehusene. I skabet finder Layla det lemlæstede lig af en ældre mand iført sort cocktailkjole, blottet køn og et ansigt, der er forvandlet til en ugenkendelig palet af blodrøde og blågrå nuancer.

Der er kun ét andet menneske på etagen, den mystiske, polske rengøringsmand, Tomasz. Men er han involveret i mordet? Hvorfor forsvinder han, før politiet kommer? Og hvorfor tænker Layla så meget på ham?

Liget viser sig at være Laylas personlige mentor og hendes fars nære ven, Erling Svendsen, og nu begynder en sær historie om venskaber, fjendskaber og fortidens bizarre hemmeligheder langsomt at blive oprullet.

Bartholdy, født 1960, debuterede i 2003 med romanen MED OG UDEN MÆND. Efterfulgt i 2006 af romanen I JAKOBS H US.

Barhtoldy har været kulturjournalist på Alt for Damerne. Er nu freelance r.

"Birgitte Bartholdy har skrevet ikke bare en solid krimi, hun formår også at skildre et arbejdsmiljø på et lille kontor i modeverdenen, hvor det gælder om at have rundsave på albuerne. Her trækker hun nok på sin egen erfaring som journalist på Alt for damerne. Netop kontorskildringen og arbejdsmiljøet er noget af det, jeg syntes var spændende i bogen." - Henriette Olesen, Litteratursiden

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Bartholdy
Sideantal: 444
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 30 Aug 2015
Oplagsdato: 30 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711466315

Sprog

Dansk

Frostgrader Lindhardt Og Ringhof