Frognerfisser

Vis stort billede
Frognerfisser

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
”Jeg holdt glasset med tequila op mod lyset og kunne lige ane at bunden var dækket af hvidt pulver. Det gik op for mig at det var amfetamin. Nogen forsøgte at dope mig. Også i dag. Jeg bundede.”
Billie vokser op i Oslos velhaverkvarter, Frogner, i løbet af 80’erne og 90’erne. Hun begynder tidligt at drikke og eksperimentere med stoffer og sex sammen med sin bedste veninde, Susy. Selv da de begge bliver mødre, fortsætter deres liv med mænd, stoffer, sprut, musik, fester, byture og sex. De to unge kvinder tager sig samme friheder som mange mænd gør.
Både Billie og Susy nægter at indordne sig de borgerlige normer om, hvordan en ’pæn pige’ og en ’god mor’ opfører sig og sammen laver de klubben FF, Frognerfisserne, og indgår en ubrydelig, hellig pagt om aldrig at blive som menneskene rundt omkring dem.
”Historien giver en indsigt i den evige kontrast mellem facaden og menneskets indre, og det er cool at nogen tør vise den frem”.Universitas
”Hvis du ikke bryder dig om mennesker fra Oslos fine Frogner-kvarter, så kommer du til at hade dem, når du har læst Alexia Bohwims Frognerfitter”.Dagens Næringsliv
”Et chokerende indblik i hvordan det er at vokse op i en bydel, hvor det kun er performance, der tæller”.Dagsavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alexia Bohwim
Sprog: Dansk
Originaltitel: Frognerfitter
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Per H. Jacobsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Udgivelsesdato: 11 Nov 2010
Oplagsdato: 11 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791392269

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk