Frelst - Novellesamlingerne Bundet og Druknet

Vis stort billede Tilføj
Frelst - Novellesamlingerne Bundet og Druknet

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Frelst" og andre kriminoveller er en samling af noveller med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen. En kvinde findes "Druknet" i svømmehallen i Nykøbing F. Alt tyder på at der er tale om et uheld, indtil Pia og Lars tilfældigt kommer til at tale med den efterladte mand. Det bliver med livet som indsats, da Pia deltager i stillesvømning en sen aften.
I "Forladt" er Pia Holm til koncert med sine veninder. Efter en imponerende trommesolo falder bandets trommeslager om på scenen. Paramedicinerne erklærer, at der ikke er mere at gøre. Han er død. Men de tager fejl. Det er først nu Pias arbejde begynder. Sammen med politikommissær Lars Andersen finder hun ud af, at trommeslageren havde flere fjender end venner, men hvem havde gavn af hans død?
"Frelst" starter med et overraskende fund på en tidligere præstegård. En maskinfører finder noget der minder om en massegrav, da han skal fjerne de gamle frugttræer. Pia Holm må hente hjælp hos FBI for at løse gåden om de mange knogler, som får fatale følger for hende.
Novellerne er tidligere udgivet i de to novellesamlinger "Bundet" og "Druknet" og andre kriminoveller samt som selvstændige e-noveller.
Samlingen består af novellerne: "Forbandet", "Affaldet", "Svigtet", "Bundet", "Lænket", "Forsmået", "Druknet", "Forladt", "Slagtet" og "Frelst".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gittemie Eriksen
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 18 Feb 2016
Oplagsdato: 19 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771705188

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Frelst - Novellesamlingerne Bundet og Druknet Books On Demand