Forsoning

Vis stort billede
Forsoning

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I en frodig have i det vestlige Cape Town har en ældre kvinde, den verdensberømte forfatter Clare Wald, forskanset sig bag høje stakitter og tætte hække. Her er hun nu klar til at se tilbage på det liv, hun har levet.

Clare har valgt den unge Sam Leroux til at skrive sin biografi. Hun lukker ham ind i sit hjem og i sit liv. Men vil hun være ærlig? Var hun en del af de forbrydelser der nu hviler i fortidens skygge? Er hun medskyldig eller offer? Og er forbrydelserne mod hendes egen familie virkelig sket, eller er det opspind? Hvad skete der med hendes datter Laura, der forsvandt for tyve år siden?

Arbejdet med Sam får Clare til at begynde at forsone sig med fortiden. Men i hendes ufuldstændige og til tider upålidelige fortællinger, ligger hemmeligheder fra Sams egen fortid også begravet.

Absolution kaster lys over det mørke der omgiver Sydafrikas nære fortid og samtid. Det er en fortælling om hvor flygtig en størrelse sandhed og hukommelse er, om de valg vi træffer i livet, og hvordan de former os som mennesker. Både de gode og onde af slagsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Patrick Flanery
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Originaltitel: Absolution, forsoning
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Juliane Wammen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 170 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 719 g
Udgivelsesdato: 11 Feb 2013
Oplagsdato: 11 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771082708

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk